Sina Project

With its soaring, natural-stone adorned columns and metal décor, the one-block, six-storey structure’s façade is designed to fit well on 2200 m2 land in MIKHEIL berdzenishvili #10 . A pedestrian path and French windows that run along the ground floor help to create a sort of  parking lot with easy access, while the balcony baluster’s metal and tempered glass elements , dark aluminum doors, and windows add further charm and elegance.

The Residence offers twenty-two apartments, a one-level car/bicycle parking area located on the building’s first level. Staircases and other common areas are finished with frost-proof ceramogranite floors; the ceilings and walls are painted using the highest-quality paint.

The unique lay out of the apartments allows for the preferential arrangement of set partitions to meet residents’ differing needs and tastes. Well-lit, high ceiling spaces are brightened with balconies and windows, while the façade is decorated with potted plants and terraces. Heating and electrical fittings are drawn through plastered walls and subfloors.